Schutting Vlierbeek

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Vlierbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinafscheiding Vlierbeek. Het monteren van een schutting Vlierbeek kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Schutting Vlierbeek

Een houten tuinafscheiding gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Vlierbeek bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen Vlierbeek. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Vlierbeek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vlierbeek is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Vlierbeek. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij Vlierbeek eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de tuinafscheidingen die we leveren Vlierbeek. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Vlierbeek

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Reuver
schutting Zwanenburg
schutting Elst
schutting Kockengen
schutting Appingedam
schutting Leusden
schutting Harlingen
schutting Broek in Waterland
schutting Hoek
schutting Venlo
schutting Klundert
schutting Coevorden