Schutting Vlierbeek

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Vlierbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Vlierbeek. Het bouwen van een een schutting Vlierbeek kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vlierbeek

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel welke niets anders verrichten dan het bouwen van schuttingen Vlierbeek. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Vlierbeek erg populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Vlierbeek zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Vlierbeek.

Tuinschermen Vlierbeek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Vlierbeek

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Vlierbeek: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Vlierbeek die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Vlierbeek.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Vlierbeek is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Vlierbeek zult tegenkomen voor uw woning in Vlierbeek. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Vlierbeek.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Vlierbeek. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Vlierbeek van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Vlierbeek

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Vlierbeek nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur Vlierbeek

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting De Zilk
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Linne
schutting Goor
schutting Nijkerkerveen
schutting Sittard
schutting Eibergen
schutting Geertruidenberg
schutting Dieren
schutting Ittervoort
schutting Zoeterwoude
schutting Vierlingsbeek