Schutting s-Heerenhoek

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in s-Heerenhoek? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding s-Heerenhoek

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton erfafscheiding. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen s-Heerenhoek.

Een schutting kopen in s-Heerenhoek hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in s-Heerenhoek is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting zal tegenkomen bij u in s-Heerenhoek. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in s-Heerenhoek? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in s-Heerenhoek.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting s-Heerenhoek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Maasdijk
schutting Oude Pekela
schutting Uitgeest
schutting Nieuwendijk
schutting Poeldijk
schutting Klimmen
schutting Eelde
schutting Benthuizen
schutting Wintelre
schutting Ederveen
schutting Klazienaveen
schutting Boekel