Schutting ‘s-Heerenhoek

Op zoek naar een luxe schutting ‘s-Heerenhoek? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen ‘s-Heerenhoek. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting ‘s-Heerenhoek

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen ‘s-Heerenhoek bent u verzekerd van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting ‘s-Heerenhoek erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting ‘s-Heerenhoek zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting ‘s-Heerenhoek.

Tuinschermen ‘s-Heerenhoek

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen ‘s-Heerenhoek

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen ‘s-Heerenhoek.

Een schutting kopen ‘s-Heerenhoek hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin ‘s-Heerenhoek is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlot een schutting ‘s-Heerenhoek die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we ‘s-Heerenhoek voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren ‘s-Heerenhoek.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting ‘s-Heerenhoek van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting ‘s-Heerenhoek

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting ‘s-Heerenhoek is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur ‘s-Heerenhoek

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Abcoude
schutting Sint Odiliënberg
schutting Zuidwolde
schutting Vogelenzang
schutting Herpen
schutting Roden
schutting Lemelerveld
schutting Harmelen
schutting Mierlo
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Gendt
schutting Asperen