Schutting ‘s-Heerenhoek

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting ‘s-Heerenhoek? Prins schuttingen kan uw schuttingen ‘s-Heerenhoek op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting ‘s-Heerenhoek vakkundig en vlug voor u. Het bouwen van een een schutting ‘s-Heerenhoek kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting ‘s-Heerenhoek

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen ‘s-Heerenhoek, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting ‘s-Heerenhoek.

Tuinschermen ‘s-Heerenhoek

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen ‘s-Heerenhoek

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting ‘s-Heerenhoek: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen ‘s-Heerenhoek.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin ‘s-Heerenhoek is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin ‘s-Heerenhoek. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Wellicht hebben we ‘s-Heerenhoek eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Tuinafscheiding kopen ‘s-Heerenhoek. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten ‘s-Heerenhoek. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen ‘s-Heerenhoek van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting ‘s-Heerenhoek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting ‘s-Heerenhoek is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur ‘s-Heerenhoek

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Steenderen
schutting Simpelveld
schutting Molenhoek
schutting Zandvoort
schutting Lichtenvoorde
schutting Menaldum
schutting Beek en Donk
schutting Meijel
schutting Balkbrug
schutting Muiden
schutting Nieuwkoop
schutting Dronten