Schutting Wijgmaal

Op zoek naar een moderne schutting Wijgmaal? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Wijgmaal. Het plaatsen van een schuttingen Wijgmaal kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijgmaal

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Wijgmaal perfect plaatsen. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Wijgmaal erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Wijgmaal zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Wijgmaal.

Tuin schermen Wijgmaal

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wijgmaal

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Wijgmaal die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Wijgmaal.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Wijgmaal is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Wijgmaal zult vinden voor uw woning in Wijgmaal. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Misschien hebben wij Wijgmaal eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Wijgmaal. Het was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Wijgmaal bouwen:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Wijgmaal.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Wijgmaal

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Wijgmaal nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Wijgmaal

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lage Zwaluwe
schutting Wemeldinge
schutting Nagele
schutting Dronten
schutting Bovensmilde
schutting Laren
schutting Streefkerk
schutting Barneveld
schutting Leunen
schutting Linne
schutting Waddinxveen
schutting Tegelen