Schutting Hoogstraten

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Hoogstraten? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Hoogstraten. Het bouwen van een een schutting Hoogstraten kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoogstraten

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Hoogstraten correct plaatsen. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Hoogstraten gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Hoogstraten.

Tuinschermen Hoogstraten

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Hoogstraten

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Hoogstraten uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Hoogstraten.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Hoogstraten is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Hoogstraten. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Hoogstraten.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Hoogstraten zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Hoogstraten gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Hoogstraten

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Hoogstraten nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Hoogstraten

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hardegarijp
schutting Thorn
schutting Dedemsvaart
schutting Haps
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Gilze
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Best
schutting Harskamp
schutting Franeker
schutting Biddinghuizen
schutting Vlijmen