Schutting Hoogstraten

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Hoogstraten? Wij kunnen uw schutting Hoogstraten leveren of plaatsen de nieuwe schutting Hoogstraten bekwaam en snel voor u. Het zetten van een een schutting Hoogstraten kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoogstraten

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Hoogstraten, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Hoogstraten.

Tuinschermen Hoogstraten

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Hoogstraten

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Hoogstraten uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Hoogstraten die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Hoogstraten.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Hoogstraten is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een schutting Hoogstraten die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Hoogstraten? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Hoogstraten. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Hoogstraten bouwen:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Hoogstraten gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Hoogstraten

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Hoogstraten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Hoogstraten

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Roermond
schutting Rhenen
schutting Blaricum
schutting Oosterland
schutting Nederhorst
schutting Megen
schutting Ridderkerk
schutting Borgharen
schutting Sluis
schutting Enter
schutting Sassenheim
schutting Heerhugowaard