Schutting Halle

Op zoek naar een hout beton schutting Halle? Wij kunnen uw schuttingen Halle leveren of installeren uw nieuwe schuttingen Halle vakkundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Halle

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Halle, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Halle gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De basis van deze soort schuttingen Halle bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor schuttingen Halle. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Halle.

Tuin schermen Halle

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Halle

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Halle die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Halle.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Halle is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Halle. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een tuin Halle.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Halle.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Halle van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Halle

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Halle niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Halle

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Marknesse
schutting Obdam
schutting Epe
schutting Kollum
schutting Holwerd
schutting Broek op Langedijk
schutting Leersum
schutting IJsselstein
schutting Raamsdonk
schutting Zandvoort
schutting Moerkapelle
schutting Sommelsdijk