Schutting Halle

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Halle? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Halle. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Halle

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Halle bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schutting Halle gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Halle.

Tuinschermen Halle

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Halle

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Halle: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Halle.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Halle is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting Halle die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze klanten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Halle? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Halle. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Halle. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Halle.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Halle

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Halle is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Halle heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Halle

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Drogeham
schutting Bergschenhoek
schutting Castricum
schutting Weert
schutting Driemond
schutting Vogelenzang
schutting Sneek
schutting Veghel
schutting Malden
schutting Zevenhuizen
schutting Emmen
schutting Pijnacker