Schutting Ellikom

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Ellikom? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Ellikom. Het plaatsen van een tuinafscheiding Ellikom kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw tuinafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Ellikom

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Ellikom zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe tuinafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinafscheiding plaatsen Ellikom.

Een schutting kopen Ellikom hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Ellikom is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting zal tegenkomen Ellikom. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Ellikom eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Ellikom. Het was nog nooit zo simpel! Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Ellikom.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Ellikom

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Damwoude
schutting Leek
schutting Susteren
schutting Sint Odiliënberg
schutting Zoeterwoude
schutting Asten
schutting Langenboom
schutting Mierlo
schutting Epe
schutting Spijkenisse
schutting Beuningen
schutting Voorthuizen