Schutting Ellikom

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Ellikom? Wij kunnen uw schuttingen Ellikom leveren of plaatsen de nieuwe schuttingen Ellikom bekwaam en vlug voor u. Het zetten van een schuttingen Ellikom kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ellikom

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Ellikom foutloos monteren. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Ellikom gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De palen van deze soort tuinafscheiding Ellikom zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Ellikom.

Tuinschermen Ellikom

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Ellikom

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Ellikom.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Ellikom is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Ellikom die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Ellikom.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Ellikom.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton tuinschutting Ellikom van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Ellikom

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Ellikom is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren!!

Poort Ellikom

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit diverse soorten poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hulst
schutting Markelo
schutting Kesteren
schutting Hoeven
schutting Eersel
schutting Groenlo
schutting Lisserbroek
schutting Menaldum
schutting Steenwijk
schutting Kloosterzande
schutting Rijsoord
schutting Blijham