Schutting Purmerend

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Purmerend? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Purmerend. Het monteren van een schuttingen Purmerend kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Purmerend

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel die niks anders verrichten dan het monteren van schutting Purmerend. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Purmerend erg populair, hedendaags kiezen minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen Purmerend bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Purmerend. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Purmerend.

Tuin schermen Purmerend

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Purmerend

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Purmerend uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Purmerend: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Purmerend.

Een tuinafscheiding plaatsen Purmerend hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Purmerend is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een schutting Purmerend die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of vraag ons om een tuin Purmerend.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Purmerend. Het was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Purmerend.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Purmerend.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Purmerend

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Purmerend nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Purmerend heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Purmerend

Een poort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hardegarijp
schutting Oisterwijk
schutting Hollandscheveld
schutting Dedemsvaart
schutting Zeeland
schutting Weerselo
schutting Heel
schutting Zaamslag
schutting Haaften
schutting Ouddorp
schutting Vledder
schutting ‘s Gravenmoer