Schutting Purmerend

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Purmerend? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van erfafscheidingen. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Purmerend kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen bent u zeker van een goed eindproduct met juiste garanties. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Purmerend

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor schuttingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Purmerend.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis in Purmerend is nu erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze erfafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Purmerend.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Purmerend.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Purmerend

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Putte
schutting Amerongen
schutting IJmond
schutting Enkhuizen
schutting Reuver
schutting Herkenbosch
schutting Rijswijk
schutting Goirle
schutting Heiloo
schutting Nistelrode
schutting Vledder
schutting Ospel