Schutting Lot

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Lot? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Lot. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lot

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Lot. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Lot vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. De palen van deze soort schutting Lot zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Lot.

Tuin schermen Lot

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Lot

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Lot uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Lot die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Lot.

Een tuinafscheiding kopen Lot hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Lot is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Lot zal vinden voor uw woning in Lot. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Op zoek naar een referentie tuin Lot? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Lot.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton tuinschutting Lot gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Lot

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Lot is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Lot

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Annaparochie
schutting Halfweg
schutting Hoek
schutting Nieuwerkerk
schutting Koudum
schutting Woubrugge
schutting Nijkerk
schutting Middelrode
schutting Liessel
schutting Meerssen
schutting Soesterberg
schutting ‘s-Heerenhoek