Schutting Lot

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Lot? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Lot. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lot

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Lot correct zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Lot erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze soort schutting. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Lot.

Tuinschermen Lot

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Lot

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe schutting. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Lot.

Een schutting plaatsen Lot hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Lot is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Lot die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Lot? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Lot. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Lot.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen Lot gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Lot

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Lot. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Lot heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Lot

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ursem
schutting Uddel
schutting Zuidland
schutting Heukelum
schutting Axel
schutting Landsmeer
schutting Heerlen
schutting Diepenheim
schutting Sommelsdijk
schutting Hoofddorp
schutting Overloon
schutting Wagenborgen