Schutting Oost-Souburg

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting in Oost-Souburg? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van erfafscheidingen. Het zetten van een schutting bij u in Oost-Souburg kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen bent u verzekerd van een goed eindproduct met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Oost-Souburg

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Oost-Souburg.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Oost-Souburg is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting zult vinden bij u in Oost-Souburg. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Zoekt u een referentie adres bij u in Oost-Souburg? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle erfafscheidingen die wij leveren in Oost-Souburg. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Oost-Souburg

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Lexmond
schutting Broek op Langedijk
schutting Rucphen
schutting Zevenbergen
schutting Heinenoord
schutting Axel
schutting Putte
schutting Denekamp
schutting Harlingen
schutting Nijmegen
schutting Anna-Paulowna
schutting Valkenburg