Schutting Oost-Souburg

Op zoek naar een nieuwe schutting Oost-Souburg? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Oost-Souburg. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oost-Souburg

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Oost-Souburg, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type schutting Oost-Souburg zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Oost-Souburg. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Oost-Souburg.

Tuinschermen Oost-Souburg

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Oost-Souburg

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Oost-Souburg.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Oost-Souburg is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Oost-Souburg. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Oost-Souburg.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Schutting kopen Oost-Souburg. Het was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting Oost-Souburg zetten:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Oost-Souburg van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Oost-Souburg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Oost-Souburg. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Oost-Souburg

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vlijmen
schutting Heinkenszand
schutting Lelystad
schutting Ammerzoden
schutting Leiden
schutting Bergambacht
schutting Bergum
schutting Arnemuiden
schutting Giessen
schutting Lunteren
schutting Baflo
schutting Hilversum