Schutting Oost-Souburg

Op zoek naar een beton schutting Oost-Souburg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Oost-Souburg. Het monteren van een een schutting Oost-Souburg kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oost-Souburg

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Oost-Souburg bent u zeker van een correct eind resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Oost-Souburg vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Oost-Souburg bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Oost-Souburg.

Tuinschermen Oost-Souburg

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Oost-Souburg

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Oost-Souburg die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Oost-Souburg.

Een schutting kopen Oost-Souburg hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oost-Souburg is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Oost-Souburg. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Oost-Souburg.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we leveren Oost-Souburg. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Oost-Souburg gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Oost-Souburg

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Oost-Souburg. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Oost-Souburg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Oost-Souburg

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Winsum
schutting Herpen
schutting Soerendonk
schutting Sittard
schutting Driel
schutting Bovensmilde
schutting Goes
schutting Grootebroek
schutting Tubbergen
schutting Bruinisse
schutting Roden
schutting Hoogvliet