Schutting Linter

Rond aan het kijken voor een beton schutting Linter? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Linter. Het monteren van een een schutting Linter kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Linter

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Linter bent u zeker van een perfect resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Linter gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Linter.

Tuinschermen Linter

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Linter

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Linter uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Linter: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Linter.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Linter is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Linter. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Linter.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Linter. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Linter van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Linter

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Linter niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Linter

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leimuiden
schutting Zaltbommel
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Gouda
schutting Culemborg
schutting Muiderberg
schutting Soerendonk
schutting Melick
schutting Heesch
schutting Lobith
schutting Kudelstaart
schutting Steenwijkerwold