Schutting Vucht

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Vucht? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Vucht. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vucht

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Vucht, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal anders zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Vucht bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Vucht.

Tuinschermen Vucht

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Vucht

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Vucht.

Een schutting plaatsen Vucht hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Vucht is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Vucht zult aantreffen voor uw woning in Vucht. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een tuin Vucht.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Vucht bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Vucht van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Vucht

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Vucht. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Vucht heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Vucht

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Driel
schutting Middelstum
schutting Warnsveld
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Halfweg
schutting Oss
schutting Ridderkerk
schutting Den Bosch
schutting Vogelwaarde
schutting Westerhoven
schutting Nijkerkerveen
schutting Warnsveld