Schutting Vucht

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Vucht? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Vucht. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schutting is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vucht

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Vucht, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Vucht erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor deze categorie schutting. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen Vucht. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Vucht.

Tuin schermen Vucht

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Vucht

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Vucht uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Vucht: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Vucht.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Vucht is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting Vucht die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Vucht? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Vucht. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Vucht gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Vucht

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Vucht nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Vucht heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Vucht

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit verscheidene type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Best
schutting Dongen
schutting Lekkerkerk
schutting Schoorl
schutting Hedel
schutting Hoven
schutting Hoogvliet
schutting Voorhout
schutting Middenmeer
schutting IJzendijke
schutting Boxtel
schutting Sint Maartensdijk