Schutting Delfzijl

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Delfzijl? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Delfzijl. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Delfzijl

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Delfzijl bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Delfzijl.

Tuin schermen Delfzijl

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Delfzijl

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Delfzijl.

Een tuinafscheiding kopen Delfzijl hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Delfzijl is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Delfzijl zult aantreffen voor uw woning in Delfzijl. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Delfzijl voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Delfzijl.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Delfzijl van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Delfzijl

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Delfzijl is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poort Delfzijl

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Naaldwijk
schutting Werkhoven
schutting Son
schutting Sleen
schutting Doesburg
schutting Zevenaar
schutting Echt
schutting Vaals
schutting Anna-Paulowna
schutting Wagenborgen
schutting Bunnik
schutting Sint Oedenrode