Schutting Delfzijl

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting in Delfzijl? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Delfzijl kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen kunnen de houten schutting foutloos monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Delfzijl

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Delfzijl.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Delfzijl is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een adres bij u in Delfzijl.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Delfzijl. Dat was nog nooit zo makkelijk! De navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Delfzijl.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Delfzijl

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kan kiezen uit meerdere type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Sint Annaparochie
schutting Haps
schutting Nijeveen
schutting Huissen
schutting Maasbree
schutting Wijk aan Zee
schutting Hilvarenbeek
schutting Handel
schutting Zwartewaal
schutting Lelystad
schutting Druten
schutting Well