Schutting Delfzijl

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Delfzijl? Wij kunnen uw schuttingen Delfzijl bezorgen of installeren de nieuwe schutting Delfzijl deskundig en vlug voor u. Het plaatsen van een een schutting Delfzijl kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Delfzijl

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Delfzijl, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Delfzijl vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Delfzijl bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Delfzijl.

Tuin schermen Delfzijl

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Delfzijl

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Delfzijl: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Delfzijl.

Een tuinafscheiding plaatsen Delfzijl hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Delfzijl is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Delfzijl. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Mogelijk hebben wij Delfzijl voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Delfzijl. Dat was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Delfzijl plaatsen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Delfzijl van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Delfzijl

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Delfzijl is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Delfzijl

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Mill
schutting Wijhe
schutting Bergen op Zoom
schutting Rolde
schutting Stiens
schutting Witmarsum
schutting Brakel
schutting Arcen
schutting Staphorst
schutting Nibbixwoud
schutting Den Ham
schutting Middelstum