Schutting Bakkeveen

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Bakkeveen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ca. 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Bakkeveen

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze soort schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Bakkeveen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Bakkeveen is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Bakkeveen.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u alle erfafscheidingen die we zetten in Bakkeveen. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Bakkeveen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Maasland
schutting Rotterdam
schutting Ens
schutting Biezelinge
schutting Niekerk
schutting Erica
schutting Standdaarbuiten
schutting Raalte
schutting Helmond
schutting Ospel
schutting Streefkerk
schutting ‘s-Heerenhoek