Schutting Bakkeveen

Op zoek naar een luxe schutting Bakkeveen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Bakkeveen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bakkeveen

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Bakkeveen bent u zeker van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Bakkeveen erg populair, hedendaags zoeken minder consumenten voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Bakkeveen.

Tuin schermen Bakkeveen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Bakkeveen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Bakkeveen.

Een tuinafscheiding kopen Bakkeveen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Bakkeveen is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Bakkeveen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Bakkeveen? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Bakkeveen. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinschutting Bakkeveen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Bakkeveen

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Bakkeveen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Bakkeveen

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lieshout
schutting Ewijk
schutting Vledder
schutting Den Dolder
schutting Liempde
schutting Breugel
schutting Dussen
schutting Sint Annaparochie
schutting Andelst
schutting IJburg
schutting Baflo
schutting Wolfheze