Schutting Weesp

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Weesp? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Weesp

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type schutting. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Weesp.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Weesp is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Wellicht hebben wij bij u in Weesp eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting bij u in Weesp bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Weesp

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit diverse soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Drunen
schutting Kamerik
schutting Oudenbosch
schutting Dreumel
schutting Makkum
schutting Pannerden
schutting Vlissingen
schutting Petten
schutting Zoetermeer
schutting Rijen
schutting Harkema
schutting Echt