Schutting Weesp

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Weesp? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Weesp. Het zetten van een een schutting Weesp kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Weesp

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Weesp bent u zeker van een correct eindproduct met juiste garanties. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Weesp erg populair, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze categorie schutting. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Weesp.

Tuinschermen Weesp

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Weesp

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Weesp die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Weesp.

Een schutting kopen Weesp hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Weesp is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Weesp. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of vraag ons om een referentie tuin Weesp.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Schutting kopen Weesp. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Weesp plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Weesp van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Weesp

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Weesp is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Weesp

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kan kiezen uit verscheidene soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zwartemeer
schutting Wognum
schutting Leunen
schutting Bleskensgraaf
schutting Boekel
schutting Bilthoven
schutting Middelrode
schutting Hulsberg
schutting Monster
schutting Bakel
schutting Benschop
schutting Arkel