Schutting Weesp

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Weesp? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Weesp. Het plaatsen van een een schutting Weesp kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Weesp

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Weesp bent u zeker van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schutting Weesp gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Weesp.

Tuinschermen Weesp

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Weesp

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Weesp uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Weesp: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Weesp.

Een schutting kopen Weesp hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Weesp is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Weesp. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Weesp? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Weesp.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Weesp gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Weesp

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Weesp. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Weesp

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoorn
schutting Geertruidenberg
schutting Aarle-Rixtel
schutting Opmeer
schutting Best
schutting De Zilk
schutting Margraten
schutting Oosterland
schutting Assen
schutting Dorst
schutting Limmen
schutting Zeeland