Schutting Essene

Rond aan het kijken voor een nieuwe tuinafscheiding Essene? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting Essene bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van tuinafscheidingen bent u zeker van een perfect resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de tuinafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Schutting Essene

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding gewild, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze categorie schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen Essene bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinafscheiding kopen Essene.

Een tuinafscheiding plaatsen Essene hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Essene is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting zal vinden Essene. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Essene.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Essene plaatsen:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Essene

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Afferden
schutting Almelo
schutting Breukelen
schutting Berg
schutting Oud-Beijerland
schutting Alblasserdam
schutting Achterveld
schutting Swalmen
schutting Boekelo
schutting Zandvoort
schutting Waddinxveen
schutting Hulsen