Schutting Essene

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting Essene? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Essene. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Essene

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Essene correct plaatsen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schutting Essene vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Essene.

Tuin schermen Essene

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Essene

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Essene.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Essene is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Essene die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we Essene eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting Essene plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Essene gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Essene

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Essene is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Essene heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Essene

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hulsberg
schutting Reusel
schutting Aalsmeer
schutting Dommelen
schutting Goor
schutting Kapelle
schutting Margraten
schutting Broek in Waterland
schutting Biezelinge
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Purmerend
schutting Oudewater