Schutting Aalden

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Aalden? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Aalden. Het plaatsen van een schutting Aalden kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van tuinafscheidingen bent u zeker van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Schutting Aalden

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort tuinafscheiding Aalden zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Aalden.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Aalden is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Aalden. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Op zoek naar een referentie tuin Aalden? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Aalden.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Aalden

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Soest
schutting Werkendam
schutting Eerbeek
schutting Baexem
schutting Langeraar
schutting Holten
schutting Thorn
schutting Zevenhuizen
schutting Houten
schutting Ridderkerk
schutting Westkapelle
schutting Ulft