Schutting Aalden

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Aalden? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van erfafscheidingen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Aalden

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

schutting aalden

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af. Schutting Aalden.

Erfafscheiding kopen Aalden.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Aalden is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Aalden. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70& van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Aalden voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Aalden. Het was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Aalden plaatsen:

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Aalden

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Swalmen
schutting Westerhoven
schutting Mijdrecht
schutting Ossendrecht
schutting Akkrum
schutting Nijverdal
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Gerwen
schutting Rijswijk
schutting Urk
schutting Borne
schutting Nieuw-Beijerland