Schutting Aalden

Op zoek naar een moderne schutting Aalden? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Aalden. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Aalden

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Aalden, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Aalden zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor schuttingen Aalden. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Aalden.

Tuin schermen Aalden

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Aalden

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Aalden die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Aalden.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Aalden is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting Aalden die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Misschien hebben wij Aalden voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Schutting kopen Aalden. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Aalden. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Aalden van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Aalden

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de beton schutting Aalden is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Aalden

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wierden
schutting Lekkerkerk
schutting Geleen
schutting Tegelen
schutting Kamperland
schutting Werkhoven
schutting Spakenburg
schutting Oude Pekela
schutting Sprundel
schutting Sleen
schutting Maassluis
schutting Wervershoof