Schutting Bleskensgraaf

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Bleskensgraaf? Wij kunnen de schutting leveren of installeren de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Bleskensgraaf

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type erfafscheiding. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De palen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Bleskensgraaf.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Bleskensgraaf is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult aantreffen bij u in Bleskensgraaf. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Bleskensgraaf eerder een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! De onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Bleskensgraaf.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Bleskensgraaf

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Linne
schutting Neer
schutting Linschoten
schutting Dordrecht
schutting Bleiswijk
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Ursem
schutting Sittard
schutting Rossum
schutting Echt
schutting Voorhout
schutting Baarle-Nassau