Schutting Bleskensgraaf

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Bleskensgraaf? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Bleskensgraaf. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bleskensgraaf

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Bleskensgraaf bent u zeker van een goed eind resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Bleskensgraaf vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Bleskensgraaf bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen Bleskensgraaf. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Bleskensgraaf.

Tuinschermen Bleskensgraaf

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bleskensgraaf

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Bleskensgraaf.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Bleskensgraaf is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Bleskensgraaf. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een tuin Bleskensgraaf.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! De volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Bleskensgraaf.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Bleskensgraaf gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Bleskensgraaf

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Bleskensgraaf nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Bleskensgraaf

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Waspik
schutting Haaksbergen
schutting Elburg
schutting Clinge
schutting Westkapelle
schutting Milheeze
schutting Vroomshoop
schutting Helvoirt
schutting Eibergen
schutting Terneuzen
schutting Heusden
schutting Stiens