Schutting Hove

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Hove? Prins schuttingen kan uw schuttingen Hove leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Hove vakkundig en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hove

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Hove bent u zeker van een perfect resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Hove vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Hove.

Tuinschermen Hove

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hove

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Hove: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Hove.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Hove is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlot een tuinschutting Hove die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Hove voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Hove. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Hove plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Hove gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Hove

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een beton schutting Hove is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Hove heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Hove

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit diverse soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Voerendaal
schutting Weerselo
schutting Andelst
schutting Oud Gastel
schutting Olst
schutting Sint Annaparochie
schutting Stramproy
schutting Sittard
schutting Nijverdal
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Vorden
schutting Smilde