Schutting Anna-Paulowna

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Anna-Paulowna? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de erfafscheiding is circa 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen monteren kunnen de betonschutting correct monteren. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Anna-Paulowna

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de consumenten. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Anna-Paulowna.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Anna-Paulowna is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Zoekt u een referentie tuin bij u in Anna-Paulowna? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Anna-Paulowna. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Anna-Paulowna.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Anna-Paulowna

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit diverse modellen tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Soest
schutting Velden
schutting Den Oever
schutting Venlo
schutting Klundert
schutting Middelsluis
schutting Havelte
schutting Groot-Ammers
schutting Ter Apel
schutting Oostrum
schutting Loon op Zand
schutting Poortugaal