Schutting Anna-Paulowna

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Anna-Paulowna? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Anna-Paulowna. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Anna-Paulowna

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Anna-Paulowna, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Anna-Paulowna zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen Anna-Paulowna. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Anna-Paulowna.

Tuin schermen Anna-Paulowna

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Anna-Paulowna

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Anna-Paulowna.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Anna-Paulowna is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Anna-Paulowna die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Zoekt u een referentie adres Anna-Paulowna? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Anna-Paulowna.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Anna-Paulowna gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Anna-Paulowna

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Anna-Paulowna is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Anna-Paulowna heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Anna-Paulowna

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Belfeld
schutting Ottersum
schutting Berghem
schutting Lage Zwaluwe
schutting Maarheeze
schutting Dinteloord
schutting Heythuysen
schutting Nijverdal
schutting Stein
schutting Leende
schutting Midwoud
schutting Medemblik