Schutting Renkum

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Renkum? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of zetten de nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Renkum kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met ervaren personeel welke niets anders verrichten dan het installeren van schuttingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd anders zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Renkum

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Renkum.

Een erfafscheiding kopen in Renkum hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Renkum is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Renkum. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Renkum.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle erfafscheidingen die we plaatsen in Renkum. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Renkum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Simpelveld
schutting Zeeland
schutting Hulst
schutting Well
schutting Amsterdam
schutting Enter
schutting Zuidbroek
schutting Ooij
schutting ‘t Harde
schutting Wijk en Aalburg
schutting Heesch
schutting Nieuwkoop