Schutting Dilbeek

Op internet aan het kijken voor een beton schutting Dilbeek? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Dilbeek. Het plaatsen van een een schutting Dilbeek kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dilbeek

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Dilbeek bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Dilbeek vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Dilbeek. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Dilbeek.

Tuinschermen Dilbeek

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Dilbeek

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Dilbeek die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Dilbeek.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Dilbeek is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een schutting Dilbeek die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Dilbeek.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Dilbeek zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Dilbeek gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Dilbeek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Dilbeek niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Dilbeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Dilbeek

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit verschillende type tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gemert
schutting Arnemuiden
schutting Malden
schutting Kudelstaart
schutting Middenbeemster
schutting Nederhorst
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Mill
schutting Almelo
schutting Rockanje
schutting Andijk
schutting Hillegom