Schutting Reeuwijk

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Reeuwijk? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Reeuwijk. Het zetten van een schuttingen Reeuwijk kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Reeuwijk

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan het bouwen van schutting Reeuwijk. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Reeuwijk gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Reeuwijk bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Reeuwijk.

Tuin schermen Reeuwijk

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Reeuwijk

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Reeuwijk: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Reeuwijk die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Reeuwijk.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Reeuwijk is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Reeuwijk. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Reeuwijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Reeuwijk zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Reeuwijk gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Reeuwijk

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Reeuwijk niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poort Reeuwijk

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boekel
schutting Haamstede
schutting Stiens
schutting Lelystad
schutting Loenen
schutting Hoogeveen
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Raalte
schutting Middenmeer
schutting Grootebroek
schutting Spaubeek
schutting Elspeet