Schutting Reeuwijk

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Reeuwijk? Wij kunnen uw schutting leveren of plaatsen de nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de erfafscheiding is plusminus 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen kunnen de betonschutting correct plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Reeuwijk

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Reeuwijk.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Reeuwijk is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u vind al gauw een schutting die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 72% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres bij u in Reeuwijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Reeuwijk. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de schuttingen die we zetten in Reeuwijk. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Reeuwijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Schoonhoven
schutting Eersel
schutting Marknesse
schutting Huijbergen
schutting Waalwijk
schutting Hellendoorn
schutting Breezand
schutting Sittard
schutting Erica
schutting Hillegom
schutting Oudewater
schutting Strijen