Schutting Reeuwijk

Op zoek naar een luxe schutting Reeuwijk? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Reeuwijk. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Reeuwijk

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Reeuwijk foutloos monteren. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Reeuwijk erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen Reeuwijk. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Reeuwijk.

Tuinschermen Reeuwijk

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Reeuwijk

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Reeuwijk uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Reeuwijk: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Reeuwijk.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Reeuwijk is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Reeuwijk zult tegenkomen voor uw woning in Reeuwijk. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een adres Reeuwijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die we zetten Reeuwijk. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Reeuwijk gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Reeuwijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Reeuwijk. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Reeuwijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Reeuwijk

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt een keuze maken uit verscheidene soorten poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Harderwijk
schutting Zuidbroek
schutting Hippolytushoef
schutting Koewacht
schutting Zoeterwoude
schutting Scheemda
schutting Weesp
schutting Oude Wetering
schutting IJburg
schutting Arnhem
schutting Huister Heide
schutting Warmenhuizen