Schutting Vaassen

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Vaassen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Vaassen. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vaassen

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Vaassen bent u zeker van een degelijk eindproduct met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Vaassen gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Vaassen.

Tuinschermen Vaassen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Vaassen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Vaassen.

Een schutting plaatsen Vaassen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Vaassen is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Vaassen die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij Vaassen eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Vaassen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Vaassen plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Vaassen van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Vaassen

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Vaassen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Vaassen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Vaassen

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Reusel
schutting Stellendam
schutting Angeren
schutting Drachten
schutting Lichtenvoorde
schutting Son
schutting Oudehaske
schutting Bovenkarspel
schutting Weesp
schutting Noordwijk
schutting Vianen
schutting Kerkdriel