Schutting Vaassen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Vaassen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Vaassen kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Vaassen

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Vaassen.

Een erfafscheiding kopen in Vaassen hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Vaassen is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een erfafscheiding die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben wij bij u in Vaassen voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Vaassen bouwen:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Vaassen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nederhorst
schutting Emmen
schutting Rotterdam
schutting Haaren
schutting Oisterwijk
schutting Lekkerkerk
schutting Haamstede
schutting Chaam
schutting Leek
schutting Stiphout
schutting Maartensdijk
schutting Sambeek