Schutting Weelde

Op zoek naar een moderne schutting Weelde? Wij kunnen de schuttingen Weelde bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Weelde vakkundig en snel voor u. Het bouwen van een een schutting Weelde kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Weelde

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Weelde bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Weelde gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor schuttingen Weelde. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Weelde.

Tuinschermen Weelde

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Weelde

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Weelde uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Weelde.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Weelde is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Weelde. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Weelde.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Weelde plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Weelde gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Weelde

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Weelde niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Weelde

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stolwijk
schutting Heeten
schutting Hilvarenbeek
schutting Steenwijkerwold
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Giessen
schutting Baarle-Hertog
schutting Amsterdam
schutting Vinkeveen
schutting Giessen
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Overasselt