Schutting Weelde

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Weelde? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Weelde. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Weelde

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Weelde, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Weelde vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Weelde.

Tuin schermen Weelde

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Weelde

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Weelde uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Weelde.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Weelde is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een schutting Weelde die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Op zoek naar een referentie tuin Weelde? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Weelde. Dat was nog nooit zo simpel! De navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Weelde.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Weelde.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Weelde

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Weelde is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren!!

Poort Weelde

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middelharnis
schutting Roermond
schutting Schoonebeek
schutting Geertruidenberg
schutting Nieuwerkerk
schutting Horn
schutting Minnertsga
schutting Minnertsga
schutting Gennep
schutting Wommels
schutting Roelofsarendsveen
schutting Emmer-Compascuum