Schutting Merum

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Merum? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Merum. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Merum

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Merum. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Merum vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Merum zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Merum.

Tuin schermen Merum

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Merum

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Merum uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Merum.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Merum is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Merum die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Merum? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Merum.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Merum van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Merum

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de betonschutting Merum is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Merum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Merum

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rossum
schutting De Zilk
schutting Krabbendijke
schutting Nijverdal
schutting Hengelo
schutting Someren
schutting Borgharen
schutting Bergambacht
schutting Gendt
schutting Dongen
schutting Ruinen
schutting Heteren