Schutting Merum

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Merum? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het monteren van de erfafscheiding is circa 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan het bouwen van schuttingen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Merum

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor schuttingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de erfafscheiding compleet.

Schutting kopen Merum.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Merum is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Merum. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Misschien hebben wij bij u in Merum voorheen een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die we plaatsen in Merum. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Merum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verscheidene soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Overdinkel
schutting Wassenaar
schutting Muntendam
schutting Hoogkerk
schutting Landsmeer
schutting Kloosterzande
schutting Zeeland
schutting Ravenstein
schutting Veghel
schutting IJzendijke
schutting Zwolle
schutting Assen