Schutting Leegkerk

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Leegkerk? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Leegkerk kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven medewerkers welke niks anders verrichten dan het plaatsen van schuttingen. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. We bouwen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Leegkerk

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. Het grote voordeel van deze soort erfafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Leegkerk.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Leegkerk is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Leegkerk. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Wellicht hebben wij bij u in Leegkerk voorheen een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die wij zetten in Leegkerk. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Leegkerk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Laren
schutting Klundert
schutting Hoek van Holland
schutting Oeffelt
schutting Loenen
schutting Heukelum
schutting Heusden
schutting Beekbergen
schutting Nijkerk
schutting Zoetermeer
schutting Huister Heide
schutting Nieuwleusen