Schutting Herselt

Op zoek naar een moderne schutting Herselt? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Herselt. Het zetten van een een schutting Herselt kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herselt

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Herselt, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting Herselt zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor schuttingen Herselt. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Herselt.

Tuin schermen Herselt

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Herselt

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Herselt uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Herselt: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Herselt.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Herselt is nu erg handig. Zoek het op in Google en u treft al snel een tuinschutting Herselt die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij Herselt voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Herselt. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinschutting Herselt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Herselt

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Herselt is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Herselt

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Anthonis
schutting Utrecht
schutting Doornenburg
schutting Moordrecht
schutting Erp
schutting Oostburg
schutting Geldermalsen
schutting Andelst
schutting Sneek
schutting Zuidbroek
schutting Gemert
schutting Muiden