Schutting Berghem

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Berghem? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 20 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van erfafscheidingen. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Berghem

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Berghem.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Berghem is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Berghem.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Berghem. Het was nog nooit zo simpel! Deze volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Berghem.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Berghem

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Bemmel
schutting Berkel-Enschot
schutting Loosdrecht
schutting Scheemda
schutting Grijpskerk
schutting Almelo
schutting Afferden
schutting Uithuizermeeden
schutting Heerde
schutting Wijhe
schutting Belfeld
schutting Balk