Schutting Andelst

Op internet aan het zoeken voor een luxe schutting Andelst? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinafscheiding Andelst. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe tuinafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen bent u verzekerd van een perfect eindproduct met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Schutting Andelst

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Andelst zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Andelst.

Een schutting kopen Andelst hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Andelst is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting zal aantreffen Andelst. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Wellicht hebben we Andelst voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Andelst. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting Andelst zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Andelst

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Scherpenzeel
schutting Blijham
schutting Nieuw-Vennep
schutting Oisterwijk
schutting Breskens
schutting Afferden
schutting Kloosterzande
schutting Oosterwolde
schutting Horn
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Jubbega
schutting Roggel