Schutting Andelst

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Andelst? Prins schuttingen kan de schuttingen Andelst bezorgen of monteren uw nieuwe schutting Andelst vakbekwaam en vlot voor u. Het zetten van een een schutting Andelst kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Andelst

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Andelst, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Andelst vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Andelst.

Tuinschermen Andelst

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Andelst

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Andelst uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Andelst.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Andelst is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Andelst. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Andelst? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Andelst plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Andelst gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Andelst

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Andelst. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Andelst

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ittervoort
schutting Middelharnis
schutting Coevorden
schutting Muntendam
schutting Nijkerkerveen
schutting Goudswaard
schutting Sint Oedenrode
schutting Helvoirt
schutting Harskamp
schutting Veenendaal
schutting Benthuizen
schutting Surhuisterveen