Schutting Andelst

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Andelst? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Andelst

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Andelst.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Andelst is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Andelst. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Andelst.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Andelst. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Andelst.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Andelst

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Berlicum
schutting Benthuizen
schutting Vuren
schutting Hilversum
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Vaassen
schutting Makkum
schutting Enter
schutting Deil
schutting Diepenveen
schutting Ittervoort
schutting Almkerk