Schutting Rumsdorp

Rond aan het kijken voor een beton schutting Rumsdorp? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Rumsdorp. Het monteren van een schuttingen Rumsdorp kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rumsdorp

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Rumsdorp correct zetten. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Rumsdorp gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor tuinafscheidingen Rumsdorp. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Rumsdorp.

Tuin schermen Rumsdorp

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Rumsdorp

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Rumsdorp: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Rumsdorp die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Rumsdorp.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Rumsdorp is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Rumsdorp. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Rumsdorp.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Rumsdorp. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Rumsdorp. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Rumsdorp van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Rumsdorp

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Rumsdorp niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Rumsdorp

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dokkum
schutting Almkerk
schutting Kudelstaart
schutting Venlo
schutting Denekamp
schutting Rheden
schutting Warffum
schutting Drunen
schutting Waardenburg
schutting Avenhorn
schutting Dedemsvaart
schutting Wouw