Schutting Rumsdorp

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Rumsdorp? Wij kunnen uw schuttingen Rumsdorp leveren of monteren uw nieuwe schutting Rumsdorp bekwaam en vlug voor u. Het plaatsen van een een schutting Rumsdorp kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rumsdorp

We werken enkel met bedreven medewerkers die niks anders verrichten dan het plaatsen van schuttingen Rumsdorp. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Rumsdorp erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Rumsdorp bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Rumsdorp.

Tuinschermen Rumsdorp

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Rumsdorp

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Rumsdorp.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Rumsdorp is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting Rumsdorp die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Rumsdorp? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Rumsdorp.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Rumsdorp gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Rumsdorp

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Rumsdorp is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Rumsdorp

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit verschillende type poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Havelte
schutting Appingedam
schutting Nuth
schutting Volendam
schutting Ooij
schutting Tilburg
schutting Winkel
schutting Schoorl
schutting Langeraar
schutting Leens
schutting Volendam
schutting Kerkrade