Schutting Maasbracht

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting in Maasbracht? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de erfafscheiding is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen kunnen de tuinafscheiding correct monteren. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Maasbracht

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Maasbracht.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Maasbracht is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste erfafscheiding zult vinden bij u in Maasbracht. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 80% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Maasbracht.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de erfafscheidingen die wij plaatsen in Maasbracht. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Maasbracht

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Geesteren
schutting Benthuizen
schutting Volendam
schutting Erica
schutting Eerbeek
schutting Smilde
schutting Monster
schutting Bennekom
schutting Sittard
schutting Tholen
schutting Egmond-Binnen
schutting Meerlo