Schutting Liedekerke

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Liedekerke? Wij kunnen de schutting Liedekerke leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Liedekerke vakkundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Liedekerke

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Liedekerke foutloos plaatsen. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Liedekerke erg populair, hedendaags kiezen minder mensen voor deze soort schutting. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting Liedekerke zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom bijzonder bestemd voor schuttingen Liedekerke. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Liedekerke.

Tuin schermen Liedekerke

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Liedekerke

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Liedekerke: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Liedekerke.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Liedekerke is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Liedekerke. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie adres Liedekerke? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Liedekerke zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Liedekerke van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Liedekerke

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Liedekerke nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Liedekerke heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Liedekerke

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoorn
schutting Eersel
schutting Blaricum
schutting Wagenberg
schutting Den Burg
schutting Arcen
schutting Oudehaske
schutting Zwartsluis
schutting Hoevelaken
schutting Bennekom
schutting Akersloot
schutting Utrecht