Schutting Sas vanGent

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting Sas vanGent? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Sas vanGent. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sas vanGent

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Sas vanGent, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Sas vanGent zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Sas vanGent.

Tuinschermen Sas vanGent

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Sas vanGent

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Sas vanGent.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Sas vanGent is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Sas vanGent zult tegenkomen voor uw woning in Sas vanGent. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Sas vanGent.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Sas vanGent. Het was nog nooit zo makkelijk! De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Sas vanGent.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Sas vanGent gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Sas vanGent

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Sas vanGent niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Sas vanGent heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Sas vanGent

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Huizen
schutting Den Ham
schutting Grou
schutting Angeren
schutting Leiden
schutting Bennebroek
schutting Hoevelaken
schutting Eijsden
schutting Koewacht
schutting Ederveen
schutting Klundert
schutting Tricht