Schutting Sas vanGent

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Sas vanGent? Prins schuttingen kan de schutting Sas vanGent leveren of monteren de nieuwe schutting Sas vanGent vakbekwaam en snel voor u. Het monteren van een een schutting Sas vanGent kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sas vanGent

Wij werken alleen met bedreven personeel die niks anders doen dan het installeren van schutting Sas vanGent. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Sas vanGent gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Sas vanGent zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Sas vanGent. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Sas vanGent.

Tuin schermen Sas vanGent

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Sas vanGent

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Sas vanGent.

Een schutting kopen Sas vanGent hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Sas vanGent is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Sas vanGent zult tegenkomen voor uw woning in Sas vanGent. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Mogelijk hebben we Sas vanGent eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Sas vanGent. Het was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Sas vanGent bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting Sas vanGent.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Sas vanGent

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Sas vanGent. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Sas vanGent

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zwammerdam
schutting Egmond aan Zee
schutting Monster
schutting Uddel
schutting Nederweert
schutting Esch
schutting Drunen
schutting Zeeland
schutting Roermond
schutting Avenhorn
schutting Rilland
schutting Malden