Schutting Bertem

Op zoek naar een beton schutting Bertem? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Bertem. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bertem

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Bertem bent u zeker van een correct resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

De houten schutting Bertem gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Bertem.

Tuinschermen Bertem

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bertem

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Bertem.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Bertem is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Bertem die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we Bertem eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Bertem. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Bertem plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Bertem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Bertem

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Bertem nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Bertem

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maarn
schutting Lopik
schutting Loon op Zand
schutting Meppel
schutting Meteren
schutting Almere-Stad
schutting Geesteren
schutting Leuth
schutting Lieshout
schutting Kortenhoef
schutting Sint Annaland
schutting Rijsbergen