Schutting Bertem

Op zoek naar een beton schutting Bertem? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Bertem. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bertem

We werken uitsluitend met ervaren medewerkers welke niks anders doen dan het bouwen van schuttingen Bertem. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Bertem erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type schutting. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Bertem.

Tuin schermen Bertem

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Bertem

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Bertem die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Bertem.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Bertem is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een schutting Bertem die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Misschien hebben wij Bertem eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Bertem.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Bertem gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Bertem

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een betonschutting Bertem is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Bertem

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zutphen
schutting Geldrop
schutting Abcoude
schutting Ewijk
schutting Geldrop
schutting Lochem
schutting Uithuizen
schutting Didam
schutting Lisse
schutting Oudenbosch
schutting Pannerden
schutting Nieuwkoop