Schutting Maurik

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Maurik? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Maurik kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Maurik

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Maurik.

Een erfafscheiding plaatsen in Maurik hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Maurik is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Maurik. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze erfafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Maurik eerder een erfafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Maurik.

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Maurik

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Prinsenbeek
schutting Nagele
schutting Nieuwerkerk
schutting Lage Zwaluwe
schutting Den Burg
schutting Baflo
schutting Elim
schutting Kapelle
schutting Belfeld
schutting Belfeld
schutting Edam
schutting Ossendrecht