Schutting Maurik

Op zoek naar een beton schutting Maurik? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Maurik. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maurik

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Maurik, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Maurik vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De palen van dit type schutting Maurik zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Maurik.

Tuin schermen Maurik

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Maurik

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Maurik uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Maurik.

Een tuinafscheiding plaatsen Maurik hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Maurik is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Maurik die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin Maurik.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Maurik. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die we leveren Maurik. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Maurik gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Maurik

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Maurik is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Maurik

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Alkmaar
schutting Nieuwkoop
schutting Hilversum
schutting IJmond
schutting Zevenaar
schutting Kerkrade
schutting Noordwijk
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Purmerend
schutting Kudelstaart
schutting Bovenkarspel
schutting Bleiswijk