Schutting Bilzen

Op zoek naar een beton schutting Bilzen? Wij kunnen de schutting Bilzen leveren of plaatsen de nieuwe schuttingen Bilzen deskundig en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bilzen

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Bilzen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen Bilzen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Bilzen.

Tuin schermen Bilzen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Bilzen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Bilzen.

Een tuinafscheiding plaatsen Bilzen hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Bilzen is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Bilzen zal tegenkomen voor uw woning in Bilzen. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Misschien hebben we Bilzen eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Bilzen plaatsen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Bilzen van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Bilzen

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Bilzen niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Bilzen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Bilzen

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zuidwolde
schutting Geesteren
schutting Lekkerkerk
schutting Thorn
schutting Lienden
schutting Geesteren
schutting Oirschot
schutting Drachten
schutting Halfweg
schutting Melick
schutting Lonneker
schutting Beek