Schutting Bilzen

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Bilzen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Bilzen. Het zetten van een schuttingen Bilzen kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bilzen

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Bilzen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type tuinafscheidingen Bilzen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Bilzen. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Bilzen.

Tuin schermen Bilzen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Bilzen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Bilzen die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Bilzen.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Bilzen is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Bilzen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Of vraag ons om een referentie adres Bilzen.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Bilzen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Bilzen.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Bilzen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Bilzen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poort Bilzen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hengelo
schutting Hoogezand
schutting Geldermalsen
schutting Heusden
schutting Goor
schutting Nijnsel
schutting Vaassen
schutting Den Ham
schutting Venlo
schutting Enschede
schutting Westzaan
schutting Groesbeek