Schutting Franeker

Op zoek naar een moderne schutting Franeker? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Franeker. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Franeker

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Franeker bent u verzekerd van een correct eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Franeker gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De palen van dit type schutting Franeker zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Franeker.

Tuinschermen Franeker

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Franeker

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Franeker: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Franeker die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Franeker.

Een tuinafscheiding plaatsen Franeker hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Franeker is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Franeker. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Franeker? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Franeker. Dat was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting Franeker zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Franeker.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Franeker

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Franeker is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Poort Franeker

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kamerik
schutting IJzendijke
schutting Asperen
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Ter Heijde
schutting Barendrecht
schutting Callantsoog
schutting Raamsdonksveer
schutting Gorinchem
schutting Haaren
schutting Sneek
schutting Odijk