Schutting Franeker

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Franeker? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen. Het monteren van een schutting bij u in Franeker kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met bedreven schuttingbouwers welke niks anders verrichten dan het bouwen van schuttingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd ongelijk zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Hout beton Schutting Franeker

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor erfafscheidingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Franeker.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw huis in Franeker is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting zal aantreffen bij u in Franeker. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Franeker eerder een erfafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de erfafscheidingen die wij plaatsen in Franeker. Elke soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Franeker

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

Een poort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Krimpen aan de Lek
schutting Malden
schutting Leerdam
schutting Langeraar
schutting Drogeham
schutting Dommelen
schutting Goedereede
schutting Hoogkarspel
schutting Esch
schutting Nieuw Bergen
schutting Liempde
schutting Alphen