Schutting Vorden

Rond aan het kijken voor een beton schutting Vorden? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Vorden. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vorden

Onze bedreven bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Vorden foutloos zetten. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Vorden vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Vorden.

Tuinschermen Vorden

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Vorden

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Vorden.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Vorden is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Vorden die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of vraag ons om een referentie tuin Vorden.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Vorden.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Vorden gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Vorden

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Vorden. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Poort Vorden

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heinkenszand
schutting Sint Michielsgestel
schutting Baflo
schutting Oudenbosch
schutting Heythuysen
schutting Wijhe
schutting Waalwijk
schutting Zegveld
schutting Loenen
schutting Swalmen
schutting Middelstum
schutting Panningen