Schutting Vorden

Op zoek naar een beton schutting bij u in Vorden? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak verschillend zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Vorden

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Vorden.

Een erfafscheiding plaatsen in Vorden hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Vorden is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Vorden. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Vorden? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Vorden. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting bij u in Vorden zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Vorden

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit meerdere modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Opperdoes
schutting Appingedam
schutting Bilthoven
schutting Den Dolder
schutting Heukelum
schutting Spaubeek
schutting Giessen
schutting Zwanenburg
schutting Aalst
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Limbricht
schutting Angeren