Schutting Melissant

Op zoek naar een hout beton schutting Melissant? Wij kunnen de schutting Melissant bezorgen of zetten de nieuwe schutting Melissant deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het monteren van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Melissant

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Melissant, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen Melissant bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor schuttingen Melissant. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Melissant.

Tuinschermen Melissant

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Melissant

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Melissant.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Melissant is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Melissant. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Mogelijk hebben wij Melissant eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Melissant.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Melissant.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Melissant

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Melissant is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Melissant

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Uddel
schutting Vlagtwedde
schutting Beerta
schutting Hoevelaken
schutting Strijen
schutting Sleeuwijk
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Gronsveld
schutting Rossum
schutting Lienden
schutting Hollandscheveld
schutting Den Helder