Schutting Melissant

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Melissant? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Melissant. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Melissant

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Melissant foutloos monteren. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De palen van deze soort tuinafscheiding Melissant zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen Melissant. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Melissant.

Tuinschermen Melissant

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Melissant

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Melissant uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Melissant.

Een schutting plaatsen Melissant hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Melissant is nu erg handig. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Melissant zal aantreffen voor uw woning in Melissant. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben we Melissant eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Melissant.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Melissant van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Melissant

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Melissant. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur Melissant

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit diverse type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Warffum
schutting Dronten
schutting Rijsoord
schutting Midwoud
schutting Ospel
schutting Rucphen
schutting Borne
schutting Montfoort
schutting Culemborg
schutting Ameide
schutting Lage Zwaluwe
schutting Broek op Langedijk