Schutting Melissant

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Melissant? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Het plaatsen van een schutting bij u in Melissant kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Melissant

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton erfafscheiding. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Melissant.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Melissant is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Melissant. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Melissant? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Melissant.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Melissant

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Egmond-Binnen
schutting Geldrop
schutting Urk
schutting Oldebroek
schutting Bedum
schutting Oosterhout
schutting Assen
schutting Oud-Vossemeer
schutting Kapelle
schutting Wagenberg
schutting Bakkeveen
schutting Makkum