Schutting Leefdaal

Op zoek naar een nieuwe schutting Leefdaal? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Leefdaal. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leefdaal

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Leefdaal correct zetten. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Leefdaal gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen Leefdaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Leefdaal.

Tuinschermen Leefdaal

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Leefdaal

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Leefdaal uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Leefdaal.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Leefdaal is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Leefdaal zal tegenkomen voor uw woning in Leefdaal. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Leefdaal.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Schutting kopen Leefdaal. Dat was nog nooit zo simpel! Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Leefdaal.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Leefdaal gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Leefdaal

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Leefdaal. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur Leefdaal

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Axel
schutting Aalsmeer
schutting Ooltgensplaat
schutting Groesbeek
schutting Egmond-Binnen
schutting Nieuw Bergen
schutting Afferden
schutting Wijchen
schutting Maurik
schutting Waarland
schutting Sint Philipsland
schutting Andel