Schutting Huizen

Rond aan het kijken voor een beton schutting Huizen? Prins schuttingen kan de schutting Huizen op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting Huizen vakbekwaam en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Huizen

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Huizen bent u zeker van een perfect eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Huizen gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De basis van dit type schuttingen Huizen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Huizen.

Tuinschermen Huizen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Huizen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Huizen: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Huizen.

Een tuinafscheiding plaatsen Huizen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Huizen is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlot een tuinschutting Huizen die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Huizen.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Huizen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Huizen plaatsen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton tuinschutting Huizen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Huizen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Huizen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Huizen

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Goedereede
schutting Geldermalsen
schutting Dieteren
schutting Rhenen
schutting De Wijk
schutting Beek
schutting Wijhe
schutting Hilversum
schutting Groet
schutting Leek
schutting Doorwerth
schutting Groet