Schutting Huizen

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Huizen? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of zetten uw nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Huizen

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding kopen Huizen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Huizen is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Huizen. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin bij u in Huizen.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Schutting kopen Huizen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de erfafscheidingen die wij plaatsen in Huizen. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Huizen

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Den Helder
schutting Kamperland
schutting Velserbroek
schutting Gameren
schutting Dokkum
schutting Schipluiden
schutting Eemnes
schutting Zwartsluis
schutting Milsbeek
schutting Lierop
schutting Giessenburg
schutting Aalten