Schutting Huizen

Op zoek naar een moderne schutting Huizen? Prins schuttingen kan de schuttingen Huizen op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Huizen vakkundig en snel voor u. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Huizen

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Huizen bent u verzekerd van een correct eindproduct met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Huizen erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor deze soort schutting. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort tuinafscheiding Huizen zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Huizen.

Tuinschermen Huizen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Huizen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Huizen: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Huizen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Huizen is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Huizen zult vinden voor uw woning in Huizen. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een adres Huizen.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we leveren Huizen. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Huizen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Huizen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Huizen is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Huizen

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Deventer
schutting Kockengen
schutting Nuth
schutting Wervershoof
schutting Elim
schutting Lochem
schutting Baflo
schutting Asperen
schutting Wijhe
schutting Steenbergen
schutting Weert
schutting Grou