Schutting Ouderkerk-aan-de-Amstel

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Ouderkerk-aan-de-Amstel? Wij kunnen de schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Het zetten van een schutting bij u in Ouderkerk-aan-de-Amstel kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Ouderkerk-aan-de-Amstel

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type erfafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor erfafscheidingen. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Ouderkerk-aan-de-Amstel.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Ouderkerk-aan-de-Amstel is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Ouderkerk-aan-de-Amstel. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Ouderkerk-aan-de-Amstel eerder een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Ouderkerk-aan-de-Amstel plaatsen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Ouderkerk-aan-de-Amstel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Wanssum
schutting Ottersum
schutting Hoogkarspel
schutting Bovensmilde
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Sassenheim
schutting Langenboom
schutting Zegveld
schutting Koudekerke
schutting Rijsoord
schutting Brakel
schutting Middenmeer