Schutting Ouderkerk aan de Amstel

Op zoek naar een beton schutting Ouderkerk aan de Amstel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Ouderkerk aan de Amstel. Het bouwen van een een schutting Ouderkerk aan de Amstel kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ouderkerk aan de Amstel

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Ouderkerk aan de Amstel, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Ouderkerk aan de Amstel. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Ouderkerk aan de Amstel.

Tuin schermen Ouderkerk aan de Amstel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Ouderkerk aan de Amstel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Ouderkerk aan de Amstel uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ouderkerk aan de Amstel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ouderkerk aan de Amstel is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Ouderkerk aan de Amstel zult tegenkomen voor uw woning in Ouderkerk aan de Amstel. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Of vraag ons om een tuin Ouderkerk aan de Amstel.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Ouderkerk aan de Amstel. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Ouderkerk aan de Amstel bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Ouderkerk aan de Amstel van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ouderkerk aan de Amstel

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Ouderkerk aan de Amstel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Ouderkerk aan de Amstel

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hank
schutting Loon op Zand
schutting Gouda
schutting Epe
schutting Heino
schutting Eefde
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Putten
schutting Gameren
schutting Vlodrop
schutting Aalden
schutting Dongen