Schutting Alverna

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Alverna? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton erfafscheiding. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Alverna kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met bedreven personeel die niets anders verrichten dan het plaatsen van schuttingen. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Alverna

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Alverna.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Alverna is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Alverna. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Alverna? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Alverna. Het was nog nooit zo gemakkelijk! De navolgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Alverna.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Alverna

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Maasdijk
schutting Geldermalsen
schutting Lemelerveld
schutting Maasbracht
schutting Stolwijk
schutting Meijel
schutting Klimmen
schutting Leersum
schutting Assendelft
schutting Smilde
schutting Drachten
schutting Slagharen