Schutting Alverna

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Alverna? Prins schuttingen kan uw schutting Alverna op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting Alverna vakkundig en vlug voor u. Het bouwen van een schuttingen Alverna kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Alverna

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Alverna. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Alverna erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Alverna.

Tuin schermen Alverna

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Alverna

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Alverna: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Alverna.

Een tuinafscheiding kopen Alverna hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Alverna is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Alverna die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Alverna.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Alverna. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Alverna zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Alverna gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Alverna

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Alverna nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Alverna

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Koudekerke
schutting Joure
schutting Borger
schutting Opmeer
schutting Maasland
schutting Odiliapeel
schutting Arnhem
schutting Gerwen
schutting Maasbracht
schutting Wemeldinge
schutting Bussum
schutting Beegden