Schutting Alverna

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting Alverna? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Alverna. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Alverna

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Alverna perfect plaatsen. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Alverna vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door uiterst geschikt voor schuttingen Alverna. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Alverna.

Tuin schermen Alverna

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Alverna

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Alverna die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Alverna.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Alverna is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Alverna die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Mogelijk hebben wij Alverna eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Alverna zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Alverna van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Alverna

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Alverna niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Alverna heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Alverna

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Benschop
schutting Egmond aan Zee
schutting Hoogwoud
schutting Heukelum
schutting Borger
schutting Odijk
schutting Zeeland
schutting Rozenburg
schutting Driel
schutting Blaricum
schutting Stiens
schutting Nieuwendijk