Schutting Langdorp

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Langdorp? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Langdorp. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Langdorp

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Langdorp bent u zeker van een degelijk resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Langdorp vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Langdorp.

Tuinschermen Langdorp

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Langdorp

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Langdorp.

Een tuinafscheiding kopen Langdorp hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Langdorp is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting Langdorp die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin Langdorp? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Langdorp. Het was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Langdorp. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Langdorp van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Langdorp

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Langdorp niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Langdorp

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit meerdere modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hilversum
schutting Hoogwoud
schutting Franeker
schutting Bosschenhoofd
schutting Warmenhuizen
schutting Grave
schutting Haarlem
schutting Venlo
schutting Hoogwoud
schutting Zevenbergen
schutting Berkel-Enschot
schutting Heusden