Schutting Overpelt

Op zoek naar een luxe schutting Overpelt? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Overpelt. Het plaatsen van een een schutting Overpelt kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Overpelt

We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel welke niets anders doen dan het installeren van schuttingen Overpelt. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Overpelt zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Overpelt.

Tuinschermen Overpelt

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Overpelt

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Overpelt uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Overpelt: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Overpelt die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Overpelt.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Overpelt is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Overpelt zult vinden voor uw woning in Overpelt. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Overpelt? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Overpelt plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Overpelt.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Overpelt

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een betonschutting Overpelt is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Overpelt

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit meerdere modellen poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hulst
schutting Langenboom
schutting Groningen
schutting Callantsoog
schutting Stein
schutting Hengelo
schutting Stiphout
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Ermelo
schutting Zuid-Beijerland
schutting Erica
schutting Loenen