Schutting Assen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Assen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Assen. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Assen

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Assen. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Assen erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Assen zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Assen.

Tuinschermen Assen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Assen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Assen die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Assen.

Een tuinafscheiding plaatsen Assen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Assen is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Assen. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Assen.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we leveren Assen. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Assen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Assen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Assen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Assen

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Akersloot
schutting Winsum
schutting Meerlo
schutting Moergestel
schutting Lunteren
schutting Bergen op Zoom
schutting Ossendrecht
schutting Boshoven
schutting Odoorn
schutting Midwoud
schutting Heukelum
schutting Balkbrug