Schutting Assen

Op zoek naar een luxe schutting Assen? Wij kunnen uw schutting Assen leveren of monteren de nieuwe schuttingen Assen bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Assen

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Assen perfect zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Assen gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Assen zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Assen. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Assen.

Tuin schermen Assen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Assen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Assen uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Assen: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Assen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Assen is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting Assen die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Misschien hebben we Assen eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Assen. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de schuttingen die we zetten Assen. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Assen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Assen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Assen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Assen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Assen

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJsselmuiden
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Groningen
schutting Valkenswaard
schutting Vianen
schutting Voorhout
schutting Harlingen
schutting Baexem
schutting Rilland
schutting Eemnes
schutting Zelhem
schutting Maartensdijk