Schutting Borne

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Borne? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Borne. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Borne

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Borne correct monteren. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Borne.

Tuin schermen Borne

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Borne

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Borne: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Borne.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Borne is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Borne zult vinden voor uw woning in Borne. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Borne? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Borne. Het was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Borne bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Borne van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Borne

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Borne is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Borne

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan een keuze maken uit diverse type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bennebroek
schutting Vogelenzang
schutting Franeker
schutting Rijswijk
schutting Geesteren
schutting Driemond
schutting Venhuizen
schutting Helvoirt
schutting Horst
schutting Nieuw Bergen
schutting Beesel
schutting Monster