Schutting Borne

Op zoek naar een luxe schutting Borne? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Borne. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Borne

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Borne bent u zeker van een degelijk eindproduct met goede garanties. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Borne gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Borne.

Tuinschermen Borne

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Borne

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Borne die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Borne.

Een tuinafscheiding plaatsen Borne hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Borne is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Borne. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Borne.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de tuinafscheidingen die we leveren Borne. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Borne van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Borne

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Borne is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Borne heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Borne

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Spijkenisse
schutting Grou
schutting Hoogeveen
schutting Breukelen
schutting Gemert
schutting Westzaan
schutting Lelystad
schutting Maurik
schutting Oude Pekela
schutting Ooij
schutting Zoeterwoude
schutting Middelsluis