Schutting Borne

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Borne? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de erfafscheiding is circa 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan erfafscheidingen bouwen kunnen de schutting foutloos plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Borne

De houten schutting gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Borne.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Borne is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Borne. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Borne.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we zetten in Borne. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Borne

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hoek
schutting Hulst
schutting Heerjansdam
schutting Valkenburg
schutting Ermelo
schutting Klazienaveen
schutting Son
schutting Margraten
schutting Overasselt
schutting Groet
schutting Ewijk
schutting Hengelo