Schutting Hoogvliet

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Hoogvliet? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is plusminus 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Hoogvliet

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig kiezen minder mensen voor dit type erfafscheiding. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor erfafscheidingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Hoogvliet.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin in Hoogvliet is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Hoogvliet. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres bij u in Hoogvliet.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of erfafscheiding bij u in Hoogvliet plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Hoogvliet

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Megen
schutting Almere-Buiten
schutting Alblasserdam
schutting Hasselt
schutting Groenlo
schutting Vroomshoop
schutting Leunen
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Gennep
schutting Goudswaard
schutting Oss
schutting Axel