Schutting Hoogvliet

Op zoek naar een luxe schutting Hoogvliet? Prins schuttingen kan uw schuttingen Hoogvliet leveren of zetten de nieuwe schutting Hoogvliet vakbekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoogvliet

Onze geroutineerde bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Hoogvliet correct zetten. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Hoogvliet gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Hoogvliet zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Hoogvliet.

Tuinschermen Hoogvliet

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Hoogvliet

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Hoogvliet.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Hoogvliet is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Hoogvliet. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een adres Hoogvliet.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Hoogvliet. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Hoogvliet.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Hoogvliet van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Hoogvliet

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Hoogvliet is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Hoogvliet

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dokkum
schutting Simpelveld
schutting Bleskensgraaf
schutting Waalre
schutting Baexem
schutting Halfweg
schutting Maurik
schutting Voorthuizen
schutting Spaubeek
schutting Ter Aar
schutting Bakel
schutting Hedel