Schutting Eindhoven

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting in Eindhoven? Wij kunnen uw schutting bezorgen of monteren de nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen monteren kunnen de houten schutting perfect plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls anders zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Eindhoven

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Eindhoven.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Eindhoven is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Eindhoven? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Eindhoven.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Eindhoven

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Rozenburg
schutting Julianadorp
schutting Hoogkerk
schutting Hengelo
schutting Lage Zwaluwe
schutting Diepenheim
schutting Onstwedde
schutting Delden
schutting Woubrugge
schutting Heech
schutting Abbekerk
schutting Abcoude