Schutting Eindhoven

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Eindhoven? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Eindhoven. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Eindhoven

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Eindhoven, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Eindhoven vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Eindhoven zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Eindhoven. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Eindhoven.

Tuinschermen Eindhoven

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Eindhoven

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Eindhoven uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Eindhoven.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Eindhoven is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Eindhoven. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben wij Eindhoven voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Schutting kopen Eindhoven. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Eindhoven.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Eindhoven gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Eindhoven

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Eindhoven niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Eindhoven

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit verschillende modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Herpen
schutting Eemnes
schutting Goirle
schutting Panningen
schutting Mijnsheerenland
schutting Leersum
schutting Berlikum
schutting Vessem
schutting Sevenum
schutting Stellendam
schutting Cuijk
schutting Geervliet