Schutting Helen-Bos

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Helen-Bos? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Helen-Bos. Het zetten van een schuttingen Helen-Bos kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Helen-Bos

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Helen-Bos bent u verzekerd van een goed eindproduct met goede garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Helen-Bos vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Helen-Bos zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor schuttingen Helen-Bos. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Helen-Bos.

Tuin schermen Helen-Bos

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Helen-Bos

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Helen-Bos uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Helen-Bos.

Een tuinafscheiding plaatsen Helen-Bos hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Helen-Bos is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Helen-Bos zal tegenkomen voor uw woning in Helen-Bos. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Misschien hebben we Helen-Bos voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Helen-Bos. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Helen-Bos van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Helen-Bos

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Helen-Bos. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Helen-Bos heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Helen-Bos

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende poortdeuren.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Terneuzen
schutting IJburg
schutting Dirksland
schutting Helvoirt
schutting Haps
schutting Ulrum
schutting Oudewater
schutting Meerlo
schutting Helvoirt
schutting Aalsmeer
schutting Hoeven
schutting Lochem