Schutting Helen-Bos

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Helen-Bos? Prins schuttingen kan uw schutting Helen-Bos leveren of monteren de nieuwe schuttingen Helen-Bos deskundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Helen-Bos

Wij werken alleen met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Helen-Bos. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Helen-Bos vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Helen-Bos bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Helen-Bos.

Tuin schermen Helen-Bos

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Helen-Bos

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Helen-Bos.

Een schutting plaatsen Helen-Bos hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Helen-Bos is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting Helen-Bos die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Helen-Bos eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die wij zetten Helen-Bos. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Helen-Bos van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Helen-Bos

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Helen-Bos is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Helen-Bos

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bakkeveen
schutting Lonneker
schutting Vlodrop
schutting Ter Heijde
schutting Wemeldinge
schutting Diessen
schutting Meppel
schutting Middelbeers
schutting Hoogerheide
schutting Melick
schutting Deil
schutting Ospel